Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program który mi pomoże (zmiana rysunku w szkic)

Yagami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, sprawa wygląda tak że chcę wydrukować obrazek a potem poprawić kontury markerem tak żeby nie było widać że jest drukowany.

Niestety obrazek jest pogrubiony, po prostu nie da rady tego zrobić i potrzebny mi jest program albo sposób żeby zrobić z niego szkic.

Wie ktoś jak tego dokonać?

907dlababci.gif

Opublikowano

Niestety nie pomogę Ci w znalezieniu takiego programu, ale mogę zaproponować rozwiązanie alternatywne. Weź kartkę i ołówek, przyłóż ją do ekranu i odrysuj prześwitujący obrazek :)

Edit: lol tak, na pewno dla posta.. Powiedziałam jedynie, co robiłam ja, gdy uczyłam się rysować. Jest to proste i skuteczne. Nic odkrywczego, ale rozwiązuje ten "problem". Już dawno byś się z tym uporał w czasie, który przeznaczyłeś na poszukiwanie programu.

#don't care

Opublikowano

Na iTunes (ale w google play też zapewne) jest aplikacja PicsArt, która ma taki filtr, choć nie jestem w pełni pewien, czy Ci o takie coś chodzi :P

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."
Opublikowano

nie dość ,że ci napisał to jeszcze na niego wjechałeś

@top

niestety takiego programu chyba nie ma

wydrukuj i odrysuj kalką....

Nie wjechałem tylko nabija niepotrzebnie posty gdyż ja chce wydrukować i przejechać cienkopisem po rysach .... Nie mam zamiaru przykładać kartki do ekranu albo kalki ... -.-'' Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...